5 cele mai bune aplicatii gratuite Android

Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile în întreaga lume. Are 200.000 de aplicații disponibile pe Play Store. Sunt aplicații pentru care trebuie să plătim, dar există și foarte multe aplicații gratuite pentru utilizatorii Android. Aici vom discuta despre cele mai bune și eficiente aplicații gratuite pe Android. Să nu vă gândiți că vom lua toate aplicațiile care se află în funcțiune și vom povesti despre fiecare câte ceva, ne-ar lua cam mult. Aici vom vorbi numai despre 5 cele mai bune și folositoare aplicații gratuite pe care trebuie să ai pe telefon, după părerea noastră.

1. Facebook pentru Android: este o aplicație foarte importantă pentru această generație și o aplicație care se află pe fiecare dispozitiv Android. Sunt foarte puțini care se pot ”lăuda” că nu au cont pe Facebook. Mulțimea oamenilor comunică pe Facebook, partajează imagini, gânduri și alte lucruri care exprimă experiențele și sentimentele lor, și sunt care aici își fac prieteni sau își cunosc sufletul pereche.

Descarcă aplicaţia

2. Google Maps și Google Maps Navigation: sunt aplicații pe care trebuie să le ai neapărat pe telefon. Menționăm că împreună, deoarece sunt ca două persoane cine trăiesc într-o căsnicie plină de armonie. Google Maps este o hartă foarte detaliată, sunt indicate cele mai importante atracții turistice, hoteluri, restaurante și multe alte lucruri și locuri interesante. Google Maps Navigation are toate caracteristicile lui Google Maps, însă mai are și ceva în plus cum spune și numele, are trăsătura de navigare. Este foarte interesant că amândouă funcționează și offline. Se poate descărca harta atunci când ești conectat la internet și acesta poate fi folosită în timp când ajungem într-o zonă unde nu avem acoperire pentru internet.

Descarcă aplicaţia

3. Google Sky Map: este o aplicație extrem de interesantă pentru persoanele care sunt pasionate de cerul stelar. Conține toate planetele, stelele și galaxiile cunoscute. Cu utilizarea instrumentelor de orientare a telefonului tău poți localiza și poți obține o reprezentare exactă a stelelor și planetelor. Dacă vrei să știi mai multe despre acoperișul ceresc, despre locul în care sunt situate constelațiile și despre forma acestora, Google Sky Map este aplicația potrivită pentru tine.

Descarcă aplicaţia

4. Appy Geek: trăim o lume digitalizată în care apar noi produse și noi știri despre cele mai recente invenții. Dacă vrei să fi printre primii care află despre noile invenții, zvonuri și informații despre produsele din lumea dispozitivelor mobile descarcă aplicația Appy Geek. Te interesează iPhone-ul sau Samsung-ul, dorești să primești notificări despre noile invenții și actualizări ale acestor companii, trebuie doar să bifezi căsuța ”get notification” în setările paginii.

Descarcă aplicaţia

5. Call Me: este o aplicație populară cu care îți poți păcăli prietenii cu crearea unui apel, mesaj fals pe propriul tău telefon. Ai posibilitatea de a alege de la cine și când vrei să primești apelul sau mesajul de salvare.

Descarcă aplicaţia

Așa se arată topul nostru și după părerea noastră aceste aplicații sunt cele mai importante și interesante care merită să fie intalate pe terminalele mobile.

Așteptăm cu nerăbdare topul vostru!

 

About the author