Adblock Plus un dispozitiv Android mai placut

Adblock Plus blochează toate anunțurile enervante pe dispozitivul tău Android. Blochează publicitatea online atunci când navigezi și când folosești aplicațiile tale preferate ca Angry Birds. Este 100% gratuit și face dispozitivul tău Android mult mai plăcut.
Adblock ar putea avea funcţionalităţi limitate, depinde de versiunea Android pe care o ai pe dispozitivul tău sau de faptul că terminalul este sau nu ROOTED.

Dacă telefonul tău inteligent este ROOTED blochează anunţuri pe Wi-Fi şi 3G. Dacă ai un dipozitiv care este Non-ROOTED şi versiunea Android este de 3.1 sau mai nou anunţurile sunt blocate numai pe Wi-Fi, iar la versiunea 3.0 sau sub acesta sunt necesare unele configuraţii manuale. Pentru a afla cum să setezi propriul proxy te rog vizitează site-ul următor: https://adblockplus.org/en/android-config#proxy.

De asemenea, Android nu permite blocarea anunţurilor pe site-uri criptate în SSL. Te deranjează iconul? Te rog citeşte următorul: https://adblockplus.org/en/android-faq#icon.

Adblock Plus este un proiect open source, bazat pe comunitate. Mulţi dintre voluntari contribuie la întreţinerea şi dezvoltarea aplicaţiei Adblock Plus. În prezent există peste patruzeci de actulizări continuu a listelor de filtrare în diferite limbi, care asigură ca toate anunţurile enervante să rămân blocate.

Este important să reţii faptul că este foarte probabil că Adblock Plus va deveni o aplicaţie care va folosi cele mai multe date de pe dispozitivul tău. Acest lucru este doar pentru ca Adblock Plus să blocheze anunţurile trebuie să filtreze datele de pe dispozitivul tău. De fapt aplicaţia foloseşte doar o fracţiune din datele prezentate pe dispozitiv.

Adblock Plus este disponibil pentru Mozilla, Google Chrome şi Opera.

Descarcă aplicaţia acum.

Sursa: Google Play

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author