Android 4.2, o aroma noua de Jelly Bean

Android 4.2 aduce viteza și simplitatea Jelly Bean la un alt nivel. O experiență complet nouă a camerei foto, o nouă formă de dactilografiere și multe altele. Pe scurt Android 4.2 este simplu, frumos și mult mai deștept.

Sistemul de operare are o funcție care suportă mai mulți utilizator. Ce înseamnă asta? Și tu dar și prietenii tăi au posibilitatea de a crea spațiul lor personalizat pe aceeași tabletă. Fiecare poate avea propriul ecran de pornire, fundal, widget-uri, aplicații și jocuri. Android fiind construit pentru multitasking, este foarte simplu comutarea între utilizatori, nu ai nevoie să faci log out și log in. Această funcțiune este accesibilă numai pentru tablete.

Android 4.2 permite să activezi ecranul wireless, prin care poți să partajezi fotografii, clipuri video, filme și tot ceea ce este pe ecran, rapid și ușor, pe un HDTV. Conectezi doar un adaptor de wireless la un port HDMI și poți să începi distracția.

Funcția Daydream permite dispozitivului Android afișarea unor informații utile și încântătoare și atunci când terminalul se află în idle sau este andocat (fotografii, cele mai noi știri de la Google Currents și multe altele).

Noul Android a fost construit ca să fie un sistem de operare ușor de utilizat, să fie rapid și să ruleze fluid și neted. Are o grafică fină și o tranziție mătăsoasă, care face ca deplasarea între ecranele de home screen și comutarea între aplicații să parcurgă fără nici un efort. Răspunsurile ecranului tactil devin mult mai reactive și uniforme, aproape simți pe pixeli atunci când se mișcă degetul tău pe ecran. Jelly Bean 4.2 face telefonul tău Android mult mai receptiv prin stimularea procesorului instantaneu atunci când atingi ecranul, iar când nu mai ai nevoie de acesta reduce procesorul pentru a îmbunătăți viața bateriei.

Are un software nou pentru camera foto cu care poți să captezi fotografii de o calitate mult mai bună decât înainte. Are o funcție ”photo sphere” care te pune direct în interiorul scenei. Această funcție are rolul de a adăuga fotografiile făcute de tine direct pe Google Maps ca să fie văzute de o lume întreagă.

Android Jelly Bean 4.2 este un sistem de operare mult mai deștept decât predecesorii săi, cu multe funcții extraordinare care ușurează utilizarea telefonului inteligent. Pentru mai multe detalii vizitați site-ul oficial.

Sursa: Android

 

About the author