Android 4.4 KitKat listat

Android KitKat

Frumos şi Captivant

Design elegant, performanţă îmbunătăţită, noi caracteristici.

 Zici doar:  „Ok  Google”

1

Atunci când deschizi navigatorul tot ce trebuie să faci este să zici „OK Google” pentru a lansa navigarea cu voce, pentru a trimite un text sau chiar să asculţi muzica dorită.

O piesă de artă2

În timp ce asculţi muzică pe dispozitiv sau timp ce proiectrezi un film pe Chromecast, ai posibilitatea de a vizualiza albumul pe full-screen chiar dacă dispozitivul este blocat. Te poţi juca, să iei pauză,  sau să sari peste la un anumit moment.

Captivează atenţia

3

Cartea pe care o citeşti, filmul la care te uiţi, jocul pe care îl joci  – toate acestea devin centrul atenţiei prin modul lărgit, care automat ascunde tot, în afară de ceea ce vrei să vezi. Doar atingi colţul ecranului pentru a readuce butoanele de navigare.

 Multitasking mai rapid

4

Noua versiune Android măreşte performanţa sistemului, optimizând memoria şi îmbunătăţind sensibilitatea tactilă, astfel conferă sistemului timp de răspuns mult mai rapid. Acest fapt înseamnă că poţi asculta muzică în timp ce navighezi pe internet sau folosi mai multe aplicaţii în acelaşi timp fără dificultăţi.

 Performant dar Simplu

Google Smarts îmbunătățeste toate colțurile  experienței Android.

Viitorul te cucereşte 5

Totodată îţi organizează automat lista de contacte în funcţie de prioritatea convorbirilor, adică în funcţie cu cine vorbeşti cel mai mult.

Deasemenea poţi căuta locuri apropiate sau persoane în apropierea contactelor tale în domeniul Google Apps.

Identitate de apelare performantă6

Când primeşti un apel  de pe un număr necunoscut telefonul tău va căuta potriviri de domenii cu ajutorul unei liste pe Google Maps.

Toate mesajele tale la un singur loc

7

Pentru ca tu să nu pierzi niciodată nici un mesaj s-a creat o nouă aplicaţie, unde, pe lângă  conversaţii şi video convorbiri regăseşti toate mesajele text şi mesajele multimedia într-o singură aplicaţie. Şi cu noua aplicatie Hangouts poţi distribui locaţia ta şi trimite GIF-uri animate.

Emoji oriunde8

Cănd cuvintele nu pot exprima cum te simţi există Emoji, caracterele colorate Japoneze pe Google Keyboard care facilitează exprimarea.


Apucă şi pune-te în mişcare

Noile aplicaţii te ajută şi atunci când esti în mişcare

Imprimă oriunde, oricând

9

Acum poţi imprima documente, fotografii sau pagini web de pe telefon sau tableta ta. Poţi imprima de pe orice imprimantă conectată la Google Cloud Print sau pe oricare printer care are aplicaţii din Google Play Store.

Selectează un fişier, oricare fişier10

Din aplicaţii ca Quickoffice poţi deschide şi salva fişiere pe Google Drive sau pe propiul dispozitiv şi ai acces la cele mai recente documente utilizate, astfel fiind mai uşor ca oricând să trimiţi fişierul la care tocmai lucrezi.

Biroul tău oriunde

11Crează şi editează documente, prezetări oricând de pe telefon sau tabletă cu noul Quickoffice.

Android 4.4 KitKat a fost lansat împreună cu noul membru al familiei Nexus, Google LG Nexus 5, pe data de 31 Octombrie, însă propietarii dispozitivelor Nexus se pot bucura doarece în data de 14 Noiembrie, Google a început să lanseze noul sistem de operare și pe terminale mai vechi. Primele dispozitive care vor primi KitKat-ul sunt: Nexus 7 (ambele modele) și Nexus 10. În cazul modelelor Nexus 4 și Nexus 7 3G trebuie să așteptăm puțin.

 Sursa imagini și informații: Android, 9TO5GOOGLE

About the author