Asus FonePad a aparut pe orizont

Înainte să crezi că s-a întâplat ceva cu mine și am încurcat cele două cuvinte, trebuie să-ți clarific că totul este în regulă și întradevăr este vorba de un FonePad. Despre noul dispozitiv de la Asus nu avem multe detalii, știm un nume de cod care este K004 și niște zvonuri despre specificația terminalului.

Conform afirmației Notebook Italia, FonePad-ul K004 va fi echipat cu un procesor Atom Z2420, va dispune de un ecran de 7” și va sosi cu sistemul de operare preisntalat Android Jelly Bean. Cum spune numele acestui dispozitiv, FonePad, va avea funcționalitățile unui telefon mobil inteligent, deci va fi dotat cu 3G.

Oare specificațiile acestei tablete vor fi suficiente pentru a detrona pe regele în domeniul tabletelor de 7”, Nexus 7?

Actualizare:

Acum vom primi un răspuns pentru întrebarea de mai sus, mulțumit site-ului Smartdroid.deavem câteva specificații despre noul Asus FonePad. În ceea ce privește procesorul acestui terminal va fi unul de tip Atom Z2420 single core care rulează la o frecvență de 1.2GHz și va fi ajutat de o unitate grafică PowerVR SGX540. Asus FonePad va fi dotat cu o memorie de 1GB RAM și va fi disponibil în trei variante, de 8GB / 16GB / 32GB.

Tableta va dispune de un ecran de 7” capabil de o rezoluție de 1200 x 800 pixeli, de o cameră spate de 3MP și una frontală pentru chat-uri video. FonePad-ul va sosi în cutie cu sistemul de operare Android Jelly Bean și cu un acumulator foarte impresionant de 4270mAh.

După aceste specificații sigur nu va detrona pe Nexus 7, și nu va bate nici pe PadFone 2, care în prezent este flagship-ul companiei.

Sursa: Engadget

About the author