ASUS MeMo Pad, o tableta de 7″

În ciuda unui rezultat puternic în 2012, în acest an la CES Asus a prezentat numai câteva tablete. Una dintre aceste tablete este MeMo Pad, o tabletă de 7” dezvoltată pentru distracție dar în același timp și pentru afaceri. Fiind ușoară și având dimensiuni mici este ușor de purtat oriunde ai merge.

Asus MeMo Pad rulează Android 4.1 Jelly Bean și este propulsiunat de un procesor VIA WM8950 de 1GHz și de o unitate grafică Mali-400 pentru o experiență de divertisment netedă. Tableta este dotată cu un ecran LED capabil de o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, cu un unghi de vizualizare de 148 grade și cu o luminozitate de 350 nit, ceea ce înseamnă că imaginile rămân limpezi chiar și în aer liber. MeMo Pad dispune de Asus SonicMaster și de MaxxAudio pentru o calitate înaltă de sunet.

Pentru aplicațiile, filmele, melodiile și fotografiile tale preferate tableta are un spațiu de stocare de 16GB, plus are un slot microSD extensibil până la 32GB. Terminalul vine în cutie cu aplicații preinstalate de la Asus, care include SuperNote Lite, BuddyBuzz, ASUS WebStorage cu un spațiu de stocare online de 5GB, ASUS Studio și WebStorage Office.

Tableta Asus MeMo Pad va ajunge pe rafturile magazinelor în luna Ianuarie și va avea un preț de pornire de 149 dolari.

Sursa: Engadget

About the author