Au apărut specificații despre Motorola X Phone

Sunt sigur că deja toată lumea a auzit despre noul smartphone high-end de la Motorola și Google, care este așteptat în luna Mai la evenimentul Google I/O. Gigantul motor de căutare cu Motorola X Phone dorește să detroneze Samsung și să ajungă în frunte în lumea telefoanelor mobile inteligente.

Sursa foto: Android World

Rapoartele inițiale au susținut că noul smartphone va include o cameră foto de înaltă calitate, un ecran flexibil și un software cu caracteristici revoluționare. Conform unui raport de la Android Worldtelefonul inteligent high-end va fi echipat cu un ecran Full HD de 4.7”, va fi propulsat de cel mai nou procesor quad core NVIDIA Tegra 4i și va fi dotat cu două camere de înaltă calitate, una frontală de 5MP asociat de o tehnologie ”eye scrolling”, iar una dorsală echipat cu un senzor de imagine de 16MP.

Motorola X va include cel mai nou sistem de operare a companiei Google, numit conform zvonurilori Android 5 Key Lime Pie. Noul terminal Motorola va fi mai subțire decât Droid Razr Maxx HD, și se spune că va avea 131.2 x 66.7 x 7.9mm.

Sursa: BGR

About the author