Rivalul principal a lui Samsung Galaxy S3 (SIII) si a lui Samsung Galaxy Note 2 a sosit, modelul Droid DNA de la HTC

HTC, Droid DNA, full HD, Super LCD, quad core, snapdragon, Beast Audio, VerizonÎn data de 13 noiembrie 2012 Verizon și HTC au lansat oficial modelul Droid DNA. Dotat cu un procesor foarte puternic Qualcomm Snapdragon Pro S4 quad-core de 1.5GHz, și un ecran uriaș de 5” 1080p Super LCD 3, intră în lupta pentru titlul de cel mai bun smartphone, pe lângă Samsung Galaxy S III și Samsung Galaxy Note 2.
Grandiosul ecran de 5” are cea mai mare densitate de pixeli, disponibil în prezent la orice smartphone. Cu o rezoluție de 1920 x 1080 Full HD compensată de o densitate de pixeli 440ppi, până acum n-are nici un concurent pe piața smartphone-urilor. Pe lângă procesorul său ultra rapid, telefonul a primit 2GB RAM memorie și conectivitate 4G LTE. Vine în cutie cu Android Jelly Bean 4.1.
Camera din spate are 8 megapixeli, nimic deosebit, dar camera frontală are de povestit. Oferă 2.1-megapixeli, cu o diafragmă de f/2.0 si cu o captare ultra-superangular de 88 grade, deci autoportretele și apelurile video vor fi de înaltă calitate. Ca și celelalte telefoane HTC de higher-end, și Droid DNA vine cu căști Beats Audio, oferind o experiență de înaltă calitate în timp ce asculți melodiile tale preferate.
Droid DNA de la HTC, fiind o exclusivitate a rețelei Verizon US, înca n-avem informații despre momentul lansării pe piața mondială. Sperăm că cei de la HTC și Verizon vor lua o decizie bună, și vor lansa acest telefon și pe piața europeană.

Sursa: Pulse

About the author