Fashion Week la Samsung, versiuni superbe din modelele de top

Culori, culori, culori, toți producătorii sunt înnebuniți de culori. În ultima vreme am auzit de telefoane HTC Desire colorate, iPhone colorat , Samsung și HTC au scos versiuni colorate din modelele lor de top, și acum Samsung ne arată ceva diferit, a prezentat și lansat versiunile Black Edition din Samsung Galaxy S4 și Samsung Galaxy S4 Mini. Este un trend interesant introdus de către Samsung, ca să înmulțească vânzările, au scos foarte multe ediții din S4.

S4 Black Edition

Telefoanele Black Edition vor avea specificațiile similare cu cele originale, nimic nu va schimbat la acest capitol. Schimbările vin la înfățișare, flagshipul curent Galaxy S4 și versiunea mini sunt echipate cu capace din piele sintetice în culoarea neagră, cum are și Samsung Galaxy Note 3.

Telefoanele deja au apărut pe site-ul global Samsung, și așteptăm să fie valabile și aici în România. Încă nu avem informații despre preț, dar sperăm că nu vor fi mult mai scumpe decât cele originale.

Pe lângă versiunile de Black Edition, Samsung a anunțat și o versiune actualizată de S4, cu denumirea Galaxy S4 LTE-A. Și acest model va veni cu capac învelit de piele sintetică neagră. Noua variație este echipat cu chipset-ul Snapdragon 800, LTE-Advance (cu viteză de 150 Mbps), 16 GB memorie internă și va fi disponibilă în 3 variații de culori Rose Gold White, Rose Gold Black and Deep Black.

Rose Gold S4

Rose Gold S4

Încă nu a fost menționat când va fi disponibil pe plan mondial, deocamdată numai coreenii se vor putea bucura de acest model actualizat.

Dacă în titlu am menționat Fashion Week, ar trebui să discutăm puțin și despre lumea fashion. Samsung și Swarovski au anunțat un parteneriat prin care vor crea mai multe accesorii exclusive pentru modelul de top Galaxy Note 3.

SamsungSwarovski

Accesoriile au fost create pentru Samsung Galaxy Lounge, o scenă dedicată la evenimentul Mercedes-Benz Fashion Week care a fost organizat în New York. Accesoriile includ 3 diferite capace pentru Note 3 și brățări cu design identice, toate învelite cu cristale Swarovski numite „Swarovski Fine Crystal Rocks”: prima se numeste Jet Black, al doilea este un mix de Crystal Bermuda Blue și Crystal Metallic Light Gold si al treilea Crystal Metallic Silver. Brățările urmăresc același design stilistic ca si capacele. Împreună acestea costă $299 și se pot cumpăra de la magazinele Swarovski retail store în Manhattan, New York.

 

 

Sursa: GSMArena, NewsWire, Samsung Mobile

 

About the author