HTC Desire in culori

De când Nokia a lansat telefoanele sale colorate tot mai mulți producători au prezentat dispozitevele lor în culori. Acum e rândul companiei taiwaneze HTC. Conform unei surse chineze, HTC se pregătește pentru lansarea unui nou dispozitiv Desire cu noua platformă Mediatek care are suport pentru noul procesor octa-core Cortex-A7. Noul Desire va veni în mai multe culori și uitându-ne la imaginea de mai jos ne duce gândul la telefoanele Nokia Lumia sau iPhone 5C.  Pare să fie un telefon mult mai slim decât modelele Desire actuale, dar nu se știe definitiv grosimea acestora din numai câteva imagini. Culorile în care va fi disponibil această noutate HTC sunt: roșu, portocaliu, albastru și galben.

htc_desire_color1

Conform zvonurilor noul telefon Desire va veni cu un ecran de 5″ cu suport HD (720p), o cameră de 8 MP și 1,5 GB RAM. Telefonul va rula o versiune de Jelly Bean mai veche (Android 4.3) dar pe deasupra vom găsi Sense UI 5.5. Despre preț si disponibilitate nu prea avem informații, conform zvonului va fi undeva la 250 euro.

htc_desire_color2

Noi la www.phablet.ro suntem fani HTC și suntem curioși când va fi anunțat noul handset. Mai mult ca sigur îl vom vedea prima dată la MWC, unul din cele mai mari evenimente dedicate producătorilor de dispozitive mobile, unde în fiecare an suntem surprinși cu noi telefoane.

Sursa: GizChina via GSMArena

About the author