HTC One Gold si noi zvonuri despre HTC M8

HTC One Gold

Modelul HTC One, de culoarea aurie devine oficială, și de data asta nu vorbim de cel cu 24 carate – Gold Genie, sau de cel cu 18 carate – MOBO One. Producătorul de origine Taiwaneză, și-a prezentat noul model, care vine îmbrăcat în aluminiu, de culoarea aurie, și se va alătura noilor modele de albastru, roșu, și clasicul argintiu cu negru. Hardware-ul este identic cu HTC One standard, display 4.7 inch, 1080p, procesor quad-core Snapdragon 600 și cameră de 4 MP cu senzor Ultrapixel. HTC spune, că dispozitivul va fi valabil în Europa prin mai multe parteneriate.

Modelul este deja disponibil pe eMag.ro la un preț de 2489.99 Lei (în data de 5 Ianuarie).

eMag Screenshot din data de 05Ianuarie

Într-o altă ordine de idei CES se apropie foarte repede, și cu acest eveniment începe nebunia lansărilor noilor telefoane care vor domina anul 2014.

HTC One Logo

Modelul One a fost cel mai apreciat telefon al anului trecut, si deja au apărut zvonuri noi privind HTC M8, de data asta cu informații proaspete care includ:

  • procesor Snapdragon 805
  • display Full HD de 4.9”
  • dispar butoanele capacitive de HOME si BACK
  • slot pentru card MicroSD.

Majoritatea informatiilor coincid cu detaliile publicate de catre @evleaks acum o lună privind specificațiile dispozitivului: ecran capabil de rezolutia 1920*1080, procesor nou de la Qualcomm rulând sistemul de operare Android KitKat și Sense 6.0, astfel devenind primul dispozitiv HTC rulând noua interfață.

M8 este flagshipul firmei pentru anul 2014, și va călca pe urmele HTC One-ului având numele de HTC ONE+.

Noile zvonuri confirma că dispozitivul va rula Android 4.4 KitKat, deci specificațiile zvonite îl vor pune la același nivel cu Nexus 5. Considerând faptul că va trece aproximativ un sfert de an între Nexus 5 și HTC M8, hardware-ul va avea nevoie de un update minor. S-ar putea să găsim în noul dispozitiv un CPU Snapdragon de 64 biti, luând în considerare că Qualcomm deja lucrează la așa ceva. Sau poate un Snapdragon 8-core…

Informatiile descrise mai sus despre noul HTC sunt zvonuri, nu au fost confirmate în mod oficial, deci trebuie tratate ca atare.

Ne putem aștepta la o dezvelire la MWC 2014, exceptând cazul în care HTC se grăbește și o va face la CES în Ianuarie..

Sursa: GSMDome, Android Revolution Blog, @evleaks

About the author