Jelly Bean update pentru telefoanele Sony

Sony Xperia TX

Mult așteptatul update Android pentru telefonul de top Sony, Xperia TX (LT29i) a venit. Proprietarii telefonului se pot bucura de actualizarea la versiunea 4.1.2 Jelly Bean, versiunea de firmware 9.1.B.0.411. Sony s-a ținut de cuvânt când a promis că dispozitivul LT29i va primi acest update în luna Martie. Pagina Twitter @SonyMobileNews, ne informează că actualizarea Jelly Bean va veni și pentru multe alte modele noi Xperia.

Sony Jelly Bean Rollout

Credem că Sony se referă la telefoanele Xperia P și Xperia Go, acum că modelele Xperia J, Xperia T, Xperia TX si Xperia V au primit versiunea 4.1.2. Încă nu există o dată oficială pentru actualizarea acestor modele, dar credem că după ce aceste modele vor primi Jelly Bean, vor urma terminalele Xperia S, Xperia SL, Xperia ion si Xperia acro S.

Actualizarea la versiunea Jelly Bean, aduce o îmbunătățire uriașă din punct de vedere al fiabilități și rapidități sistemului de operare. Printre funcții noi există Voice Search, Google Now, compatibilitate cu aplicațiile native noi Sony Xperia.

Sursa: XperiaBlog

About the author