Motorola X cu Android 5.0 Key Lime

După cum se știe, compania Motorola este în mâna companiei Google de mult, însă până acum nu a avut nici un efect asupra companiilor de concurență. Nu de mult Google a declarat că în anul 2013 vrea să dezvolte împreaună cu Motorola un telefon mobil inteligent care va doborâ flagship-urile companiilor ca Samsung, HTC, Apple și așa mai departe. Gigantul motor de căutare are planuri mari cum ar fi: Motorola X să fie number one pe piața smartphone-urilor.

Conform unor informații de pe Droid Forums, posibilul telefon X va fi lansat la conferința Google I/O care va avea loc în San Francisco, în luna Mai. Încă nu este sigur că Motorola va fi compania care va lansa noul membru a familiei Nexus, dar sunt zvonuri că, Google dorește să prezintă noul sistem de operare Android 5.0 Key Lime cu acest flagship Motorola.

Oare va fi Motorola X Phone așa de performant ca să intră în luptă cu modelele companiilor Samsung sau HTC? Suntem foarte curioși și așteptăm cu nerăbdare orice informații care ne duce mai aproape de acest dispozitiv misterios. Niște informații neoficiale spun că acest X Phone va fi primul dispozitiv Full HD a companiei Motorola, deci va fi echipat cu un ecran ”edge-to-edge” Full HD de 5” și va dispune de un procesor quad core. Despre design nu avem informații, dar sper că și modelele noi vor păstra materialele de calitate, găsite la predecesorii săi. Aici vorbesc despre înfășurarea de Kevlar și de aluminiu.

Sursa: Mobilarena, TechNet

About the author