Noile dispozitive Google Play Edition

Z Ultra Google Play

În sfârșit, Google a anunțat că dispozitivele Sony Xperia Z Ultra și LG G Pad 8.3 destinate pentru Google Play, sunt valabile pentru comandă în Statele Unite (pentru restul lumii, încă nu avem informații privind disponibilitatea). Z Ultra va fi valabil cu prețul de 650$, în timp ce G Pad poate fi al vostru, pentru 350$. Aparent, specificațiile hardware sunt identice cu cele originale, însă fără personalizarea OEM.

Telefonul gigant de la Sony, dispozitivul de 6.4 inch Xperia Z Ultra, devine din ce în ce mai cunoscut, dar nu în modul în care ne-am imaginat. Pentru 650$, puteți cumpăra ediția Google Play, care înseamnă că telefonul necodat, va rula Android 4.4 fără alte reglaje de soft (UI), și teoretic, va primi update-urile de soft, mai devreme decât alte dispozitive. Din cauza că produsul nu are modificările caracteristice flagship-urilor Sony, veți găsi pe dispozitiv un UI de bază pentru cameră, în loc de cel dezvoltat de către Sony, care înseamnă că nu veți avea acces la atâtea reglaje manuale. De asemenea Galeria nativă Android a fost înlocuită, de noul Google+ Photos, introdus la Android 4.4 KitKat, care se regăsește și pe produsele Nexus.

În afară de diferențele enumerate, experiența folosirii dispozitivului, este identică cu versiunea originală. Deci, dacă până acum credeați că Z Ultra era prea mare (la fel și prețul), nu veți găsi nimic special pe modelul nou, care să vă schimbe părerea.

Iata prezentarea telefonului Z Ultra:

 

LG G pad Google PlayDacă până acum, doreați să vă cumpărați un LG G Pad 8.3, decizia a devenit și mai dificilă. Google a anunțat ediția destinată pentru Google Play cu prețul de 350$. Ediția specială, ca și Z Ultra, vine cu versiunea de bază Android Kit Kat, fără modificările producătorului. Partea bună este, că dispozitivele de acest tip, vor primi update-urile mai devreme ca colegii lor cu „skin-uri”.

Sistemul operațional va fi identic cu cel de pe Z Ultra, interfața G Pad-ului va fi la fel de simplă, galeria schimbată cu Google+ Photos etc.

În afară de schimbările de software, nu veți vedea nimic diferit la hardware. Atât dimensiunile, cât și componentele hardware sunt identice cu cele din produsul original.

 

Iata prezentarea LG G Pad:

Sursa: Engadget 1, 2

About the author