Nokia se imbraca in verde, Android verde?

Pe data de 14 Februarie Nokia și-a schimbat background-ul logoului în verde pe siteurile de socializare Facebook și Twitter. Faptul interesant că verdele acesta este la fel ca și roboțelul Android din logo-ul faimosului sistem de operare marca Google. Această schimbare de logo a venit brusc și a generat un nou buzz asupra acestei mărci, au apărut tot feluri de bârfe că ar fi vorba de faimosul telefon Nokia cu Android (neconfirmat), cu nume de cod Normandy, care ar fi un nou telefon din seria Asha. Un purtător de cuvânt Nokia a comentat această schimbare „teaser of things to come” însemnând un indiciu de ce va urma. Suntem siguri că Nokia va avea un eveniment de neuitat la MWC, care începe într-o săptămână. Evenimentul Nokia va fi pe data de 25 Februarie.

nokia-verde

Ar fi o mișcare inteligentă din punct de vedere business. Analiștii zic că acest telefon Nokia ar acoperi și partea de low end a pieței. Aici devine povestea un pic ciudat. Conform celor mai noi zvonuri telefonul Normandy sau zis și Nokia X are specificații medii, la anumite capitole chiar mai bune decât actualele telefone de budget ale celor de la Nokia, Lumia 525 sau Lumia 520.

Sursa: @evleaks

Sursa: @evleaks

De Sf. Valentin @eveleaks (unul dintre cele mai mari tipsteri din industrie) a postat o serie de noi informații despre specificațiile telefonului. Conform celor mai noi informații telefonul mit, Nokia X, va fi disponibil în mai multe culori, va fi echipat cu un ecran de 4″ WVGA, procesor dual core de 1 Ghz, 512 RAM, 4 GB memorie internă, cameră principală de 5 MP și o baterie de 1500 mAH. Aceste specificații sunt foarte asemănătoare cu specificațiile celui mai vândut telefon Nokia Lumia până în momentul actual, Lumia 520. Telefonul nu va avea acces la Google Play, ci aplicațiile vor apărea în Nokia Store.

Cei de la TechRadar au creat un video chiar interesant despre un concept Nokia Android, în care ne arată sistemul de operare Android customizat în așa fel că urmează liniile stilistice Lumia:

Cu aprioprierea marelui eveniment suntem tot mai curioși de ce va urma. Suntem foarte curioși ce dispozitive noi vor fi prezentate.

Sursa: Cnet UK, BGR

About the author