Noutati Samsung, stiri despre Galaxy S5

Am auzit zvonuri noi privind Samsung Galaxy S5, care s-ar putea să primească un corp metalic. De fapt, n-a trecut mult până ce o fotografie a fost strecurat pe web, în care se presupune că este cadrul metalic al noului S5. Pe lângă asta, au fost și zvonuri în care S5 va urma designul folosit la Galaxy Note 3, cu corp din plastic și spatele din piele sintetică.

Samsung Galaxy S5 zvon

Conform unui nou reportaj, se pare că mai mult sau mai puțin, construcția metalică a fost “confirmată”, dispozitivul devenind astfel primul din linia Galaxy S, care a renunțat la plastic, considerat de mulți un design “ieftin”.

Privind așteptările hardware, putem vorbi de un CPU de 64-biți, care ar putea fi prima implementare a chipului eterogen Samsung Exynos, care este capabil de a rula 8 nuclee simultan. Varianta a doua, ar fi un chip Snapdragon de la Qualcomm.

Printre îmbunătățiriile posibile, ne gândim la posibilitatea unui ecran flexibil OLED, exact ca și cel pe Galaxy Round, și o baterie de 4000mAh, totul într-o carcasă de 5 inch. Galaxy S5 va rula Android 4.4 KitKat din cutie, însă orice altceva sub aceasta configaratie ar fi nefiresc.

Zvonurile privind lansarea noului smartwatch Samsung Galaxy Gear 2, spun că va fi cu 15-20% mai subțire ca predecesorul lui. S-ar putea să vină în pachet ca și modul periferic cu Galaxy S5, despre care se presupune că oferă suport pentru jocuri de pe S5, divertisment și aplicații pentru sănătate.

Deși zvonurile sunt un pic în ceață, data lansării noului S5 în februarie, coincide cu perioada de 10 luni trecuți între lansarea modelului Galaxy S III și S4.

Alte zvonuri privind firma Samsung, susțin că echipa de Dezvoltare Avansată din cadrul companiei, lucrează la camere foto de 20 megapixeli, iar dispozitivele viitoare vor fi echipate cu acestea. Problema este că echipa a întâmpinat probleme cu implementarea sistemului de Stabilizare Optică.

Sursa: gsmarena.com, ubergizmo.com

 

About the author