O cafeluta pe o masuta Android?

Acest lucru nu este o glumă, este posibil că peste câteva luni, în a doua parte a anului, cineva vă va întreba dacă vă doriți cafeaua pe o astfel de măsuță. Două companii, Ideum și 3M, s-au unit să creeze acest produs/dispozitiv cu touchscreen care va fi disponibil în două variante, de 32 și 46 de inci. Deja există varianta care rulează Windows 8, iar cum am menționat mai înainte, în a doua parte a acestui an va fi lansat și versiunea care rulează Android.

masutaandroid

Este posibil că unora li se pare un pic prea exagerat, dar pentru familii mari, birouri va fi un produs ideal, deoarece simultan,  până la 6 persoane pot folosi acesta, astfel jocurile în familie vor fi mai distractive, iar brainstorming-ul la birou lângă o cafea poate fi mai efectiv. ideum-masuta-cafea Prețul așteptat este în jur de $6950, dar pentru acest preț, putem să spunem destul de mare, primim următoarele: rezoluție 1080p, stocare 500 GB, 16GB RAM, procesor Intel Quad Core i7 de 3.7GHz. Putem să spunem că din punct de vedere hardware va fi foarte bine echipat, dar conform zvonurilor versiunea sistemului de operare va fi doar 4.1 Jelly Bean, există însă posibilitatea că acest aspect se va schimba până la lansare.

 

 

 

Mai jos puteți găsi un mic video despre acest produs.

Unde credeți că poate fi util o astfel de măsuță Android sau Windows? Care credeți că ar arăta mai bine în living-ul Dvs. ?

Sursa: The Droid Guy

About the author