Samsung aduce primavara cu colectia La Fleur

Deja ne-am obișnuit că telefoanele sunt lansate în culori obișnuite cum ar fi negru, alb, și în cel mai bun caz albastru închis, dar ca să fim sinceri câteodată este destul de plictisitor, câteodată ne dorim un pic mai mult și la aspect, nu numai la conținut. Poate acest lucru nu este valabil în cazul domnilor, dar doamnele sigur ar dori ceva mai extravagant.

Câteva producători de telefoane mobile lansează serii limitate în alte culori cum ar fi roz, galben, dar cei de la Samsung se gândesc un pic mai mult la femei și continuă tradiția de a lansa o serie La Fleur în cazul unor modele.

Dar în ce constă acest design La Fleur? Această caracteristică nu schimbă nimic în specificația telefonului și nici nu va costa mult mai mult decât varianta normală, îi dă doar o identitate unică, un aspect mai plăcut, mai frumos, o culoare mai intensă, neobișnuită cu un design de flori pe carcasa telefonului.

Chiar dacă această editie a implicat doar modele low end în trecut, acum și alte modele se vor îmbrăca cu acest design. Telefoanele care vor avea parte de această `înfrumusețare` sunt următoarele: Galaxy S3, Galaxy S3 Mini, Galaxy Ace 2, Samsung Galaxy S Duos si Galaxy Ace Duos.

 

Această serie a fost deja lansată în Rusia pe data de 1 Februarie, dar vor putea fi văzute pe rafturile magazinelor în toată Europa cât mai curând. Să sperăm că nu trebuie să așteptăm mult, deoarece se apropie Ziua Femeii pe 8 Martie și sigur că doamnele s-ar bucura să fie surprinse cu o astfel de atenție cu această ocazie.

Sursa: Smartdroid.de

Sursa foto: Hi Tech Mail

About the author