Samsung Galaxy Note 3 Neo, versiunea „budget” de Note 3

Nu demult Samsung Galaxy Note 3 Neo și Note 3 Neo LTE+, au fost dezvelite oficial (de către Samsung – Polonia). Modelul Neo, este versiunea „budget” de Note 3, și oferă aceeași experiență S-Pen, la un preț mai accesibil.

Galaxy Note 3 Neo fata

În comparație cu versiunea originală (Galaxy Note 3), ambele au aceeași greutate, aceeași grosime și aceeași capacitate a bateriei, însă modelul Neo este un pic mai scurt în lungime și mai mic în lățime. Chiar și design-ul este aproape identic cu originalul, până și carcasa din plastic, ce imită pielea. Diferențele însă, încep cu display-ul. Noul model are un ecran de 5,5 inch (vs 5,7 inch originalul), cu rezoluție de 720p (vs 1080), iar camera a fost schimbată cu unul de 8 MP – înregistrare 1080p (spre deosebire de 13 MP cu înregistrare 4K). De asemenea, putem observa că și chipseturile folosite, sunt diferite. De fapt, diferențele majore se află în hardware. Modelul Neo LTE+, va veni cu un chipset hexa-core, care constă din 2 chip-uri Cortex-A15 – 1.7GHz, și patru chipuri Cortex A7 – 1.3 GHz. Pe de altă parte, utilizatorii modelului HSPA+, va trebui să se mulțumească cu un CPU quad-core Cortex-A7.

Galaxy Note 3 Neo spateAmbele modele (Neo și Neo LTE+) sunt echipate cu ecrane Super Amoled de 5,5 inch – 720p, 2GB RAM, 16GB stocare + slot microSD. Camera principală este de 8MP cu senzor BSI, capabil de înregistrări 1080p, iar camera frontală este de 2MP.

Pe partea de conectivitate, în afară de LTE+ și HSPA+, putem vorbi de Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 (LE), NFC, GPS/Glonass și LED IR.

Note 3 Neo, va veni cu Android 4.3 Jelly Bean din cutie, plus TouchWiz și suport pentru S Pen (exact ca și la modelul original). Mărimile dispozitivului, sunt de 148.4 x 77.4 x 8.6mm, iar greutatea este de 162.5g. De asemenea, Smartphone-ul va fi alimentat de o baterie de 3100mAh.

Sursa: GSMArena

About the author