Samsung Galaxy S5 va fi dezvaluit maine

Mâine este o zi importantă pentru lumea telefoanelor mobile. Compania koreeană Samsung mâine își va dezvălui noul flasghip, Samsung Galaxy S5, telefonul mult râvnit din lumea întreagă. În Barcelona la MWC un banner uriaș Samsung invită pe cei curioși la evenimentul Unpacked 5. Pe banner apare mesajul „Meet the next Galaxy”.

Samsung Unpacked 5 invitatie

Conform zvonurilor Galaxy S5 va dispune de un ecran 2K, un scanner de amprente, abilități fitness și multe altele. La capitolul de specs cel mai probabil telefonul va avea un ecran de 5.25″, procesor quad core tactat la 2.5GHz sau unul Exynos de 8 core. camera de 16 MP, 3GB RAM, o baterie de 3,000 mAh și suport 4G LTE. Sistemul de operare cu care așteptăm telefonul este Android 4.4 KitKat.

Concept Galaxy S5

Concept Galaxy S5

În urmă cu câteva zile pe site-ul Amazon a apărut o carcasă creată pentru Samsung Galaxy S5, dar uitând la descrierea produsului sunt două modele S5 listate, S5 și S5 Prime. Poate vom vedea două telefoane de la Samsung unul plastic, și unul aluminiu, speculează Sammobile

AmazonGalaxyS5Prime

Toată lumea așteaptă telefonul de top S5, dar de la Samsung mai așteptăm câteva alte produse:

  • noul Galaxy Gear
  • Galaxy Tab 4
  • telefon Samung rulând sistemul de operare Tizen. Azi deja un ziarist Extreme Tech a văzut un telefon Samsung rulând Tizen, dar în afară de această fotografie (mai jos ) nu avem alte detalii. Rămâne să vedem mâine la evenimentul Samsung dacă e chiar vorba de un telefon Samsung cu Tizen.

TizenSmartphone

Mâine de la ora 21:00 vom afla totul despre noul telefon Samsung Galaxy S5 și noile produse care vor fi disponibile în anul 2014. Suntem curioși dacă Samsung va reuși să rămână în topul vânzărilor de telefoane și în acest an. Rămâneți cu noi…

About the author