Samsung Galaxy Tab 3 pentru copii

Samsung Galaxy Tab 3 Kids, este o tabletă de 7″ cu un software adaptat special pentru copii, și o carcasă portocalie. Ca și hardware, este identic cu Galaxy Tab 3, care se vinde cu 179$, însă versiunea pentru copii, costă 230$. Probabil diferența de bani se află în carcasa tabletei, iar pe lângă asta, părinții au opțiunea de a controla aplicațiile instalate pe tabletă, precum și timpul petrecut pe acesta.

GALAXY_tablet_kids_montage_130827_16x9_992

Adulții vor putea de asemenea introduce o parolă, cu care pot transforma tableta într-un dispozitiv Android normal, cu acces nelimitat la Play Store.

Cu alte cunvinte, puteți lăsa copii să se joace pe tabletă, să deseneze și să citească e-Book-uri, dar îl puteți folosi și la streaming de pe Netflix sau HBO Go, să împușcați zombie-uri etc., cam tot ce puteți face cu un dispozitiv Android normal.

Galaxy Tab 3 Kids are printre caracteristici un procesor 1.2GHz dual-core, ecran de 7”, 1024×600 rezoluție, 1GB de RAM, și 8GB stocare. Tableta rulează Android 4.1 Jelly Bean și în modul pentru adulți, are interfața Touchwiz de la Samsung.

Are și un slot microSD, o cameră frontală de 1.3MP, și unul de 3MP pe posterior.

Sursa: Liliputing

About the author