Surpriza de la Google IO, Samsung Galaxy S4 Editia Google

Pe data de 14 Mai s-a dat startul la cel mai mare eveniment Google al anului, Google IO 2013. Toți ne așteptăm la un nou telefon din seria Nexus de la LG, dar mega compania ne-a surpins cu un alt tip de telefon, care va fi disponibil în Google Play Store (în anumite țări), un Samsung Galaxy S4, Ediția Google.

google-galaxy-s4

Telefonul din prima s-ar părea a fi un telefon numai pentru dezvoltatori, dar nu este adevărat. Samsung Galaxy S4 Google Edition oferă experiența pură Android, fără customizarea Samsung numit TouchWiz aplicat peste. Acest telefon este destinat celor care preferă experiența stock Android, cum sunt și dispozitivele Nexus. Terminalul vine cu bootloader neblocat, cu suport LTE și 16GB spațiu de stocare. Google promite, că și acest dispozitiv va fi tratat ca unul de tip Nexus, și va primi toate actualizările suportate de către telefon. Interesant este faptul că cei de la Google au creat acest parteneriat chiar cu Samsung, și că acest telefon nu are denumirea de Nexus.

Google IO S4

În SUA acest telefon va fi disponibil din luna Iunie la prețul de $649, deci credem că si la noi va ajunge până la sfârșitul lunii Iulie.

Sursa: Google IO via Engadget

About the author