Tableta Evolio Aria si tableta Evolio Tabby

Tabletele Evolio oferă o experiență de neuitat pentru oameni de afaceri, adolescenți, dar chiar și pentru copiii cu vârsta între 3 și 12 ani.

EVOLIO ARIA:


Noua tabletă Evolio Aria este un dispozitiv ultraplată, având o grosime de 9.9mm și o greutate de 570g. Este proiectat atât pentru divertisment cât și pentru desfășurarea unor afaceri importante. Modelul Aria este echipat cu cel mai performant procesor ARM disponibil acum pe piață. Procesorul dual core Amlogic 8726 MX este mult mai rapid decât procesorul A5X prezent în iPad 3 și rulează pe o frecvență de 1.5GHz, fiind ajutat de o unitate grafică quad core Mali 400.

În ceea ce privește memoria tabletei, Aria dispune de o memorie de 1GB RAM, un spațiu de stocare tip FLASH iNAND de 16GB și este dotat cu un slot microSD extensibil până la 32GB.

Ecranul IPS de 9.7” multi-touch capacitiv este capabil de o rezoluție de 1024 x 768 pixeli care oferă o reproducere semnificativ mai precisă a culorilor și unghiuri de vizualizare excelente. Aria poate rula filme QFHD (Quad Full High Definition) la 3840 x 2160 pixeli și dispune de un port infraroșu pentru telecomandă.

 

EVOLIO TABBY:

Tableta Evolio Tabby este o tabletă special dezvoltată pentru copiii cu vârsta între 3 și 12 ani. Tableta cu sistemul de operare Android 4.0, îmbină perfect aplicațiile educative și distractive cu utilizarea personalizată și în sigurantă, cu ajutorul aplicației Control Parental.

Tableta vine cu aplicații preinstalate ca KIDSOPIA și PITICLIC. Aplicații care au rolul de a dezvolta și de a exersa capacitatea copiiilor în multe domenii importante. Toate produsele educaționale sunt create în colaborare cu cadre didactice de specialitate, în conformitate cu programa școlară și au avizul Ministerului Educației.

Terminalul conține materiale care fac tabletul ușor de manevrat, iar siliconul de pe margine o protejează de șocurile ușoare.

Sursa: Evolio  

 

About the author