Tableta „no glasses” 3D

Chiar dacă tabletele 3D, sunt valabile de la începutul anului 2013, dispozitivele nu au reușit să capteze inimile cumpărătorilor. Însă, Hammacher Schlemmer plănuiește să schimbe asta, cu noul concept No Glasses 3D.

Hammacher Schlecher tablet

Producătorul este faimos pentru lansarea gadgeturilor unice (primii din categoria lor) și este atât de încrezător, încât oferă o rambursare totală a produsului (fără alte întrebări) – oricui nemulțumit de tabletă. De asemenea, dispozitivul va veni cu garanție pe viață, lucru aproape nemaiîntâlnit în lumea dispozitivelor mobile. Retailerul unic, susține că noul dispozitiv ne va aduce o experiență 3D revoluționară. Folosind o barieră „Parallax” pe ecranul tabletei, displayul acestuia are capacitatea de a reda imagini 3D, fără a necesita ochelari speciali.

Imaginile se obțin prin bariera parallax, care afișează seturi separate de pixeli, pentru ochii utilizatorului – similar cu LG Optimus 3D. Spre deosebire de alte technologii, bariera parallax ar trebui să ofere o experiență mai confortabilă, fără a obosi ochii utilizatorilor. Chiar dacă la prima vedere, technologia 3D – No Glasses arată destul de interesant, restul dispozitivului (hardware) este compus din piese „demodate”. Camera principală are un senzor de 2 megapixeli, iar cea frontală este de doar 0.3 MP. Ecranul de 8 inch, are o rezoluție modestă de 1280 x 800 pixeli, 188 ppi.

Producătorul încă nu ne-a dezvelit nimic privind procesorul sau RAM-ul, dar știm că va avea 16GB spațiu de stocare – noroc că are măcar un slot SDHC de max 32GB. Tableta rulează Android 4.1, iar bateria ține în jur de 5-7 ore.

În cazul în care, produsul se potrivește cu stilul dvs. și doriți să cumpărați unul, vă va costa 349.95$. În cazul în care alegeți performanța în loc de exclusivitate, puteți găsi la acest preț tablete fără display 3D, dar mai performante, precum Nexus 7 (2013), Toshiba Encore, chiar și hibride cum este Asus T100.

Sursa: PhoneArena, Hammacher

About the author