Tableta Xperia Z2, o noua tableta rezistenta la apa de la Sony

Cei de la @evleaks s-au pus iar pe treabă și au postat pe Twitter posibilele specificații ale viitorului tablete Sony, Xperia Z2. Chiar dacă nu știm când va fi lansat acest dispozitiv, sperăm că îl vom putea vedea la Mobile World Congress ediția 2014, care va avea loc la Barcelona săptămâna viitoare. Mai este un pic până atunci, așa că nu ne rămân decât speculațiile.

Conform celor de la @evleaks dimensiunea și rezoluția acestuia vor rămâne aceleași, ca și predecesorul său, va fi de 10.1 inci, ecran Triluminos, cu o rezoluție de 1920×1200. Dacă luăm în calcul concurența, acestea nu sunt punctele forte ale dispozitivului. O altă caracteristică moștenită este rezistența la apă.

evleaks_sonyz2

Sub capotă va fi un pic înnoit, în ceea ce privește procesorul, va primi un quad-core Snapdragon 800 SoC de 2.3 GHz, 3GB RAM. Memoria internă va fi de doar 16 GB, dar nu vă panicați, veți avea posibilitatea s-o extindeți, va avea și un slot MicroSD.

Va avea două camere, cea frontală de 2MP, iar cea dorsală de 8MP, iar bateria va fi de 6000mAh.

sony-xperia-z2-leak

Versiunea sistemului de operare se pară că va fi cea mai nouă, 4.4 Kit Kat, dar cum am menționat acestea sunt deocamdată doar zvonuri, cei de la companie nu au făcut nici un anunț oficial până în momentul actual.

Au apărut zvonuri și în legătură cu dimensiunile dispozitivului, 266 x 172 x 6.9mm. Greutatea diferă în funcție de model: versiunea cu Wifi ar măsura 426g iar cel LTE 439g. Dacă aceste informații se dovedesc reale, atunci va fi mai ușor decât iPad Air.

Can confirm some more Sony Xperia Z2 Tablet Specs, @evleaks is accurate. Extra: Weight: 426g Wifi, 439g LTE. Dimensions: 266 x 172 x 6.4 mm

— Gadget Leaks (@gadgetleaks) February 17, 2014

Deocamdată acestea sunt informațiile, dacă va fi vreo confirmare din partea companiei sau un zvon nou, vă vom ține la curent.

Sursa: GSMArena, @evleaks

About the author