Un nou zvon despre cine va produce noul Nexus 10?

Noua generație de Nexus 10, ar putea deveni prima tabletă care va rula Android 4.5 – conform zvonurilor provenite de la @evleaks. Conform unui „tweet” recent, Samsung va fi producătorul dispozitivului, care va include un display cu rezoluția de 2650×1600 pixeli, o cameră principală de 5 megapixeli și o cameră secundară de 3 megapixeli. Tableta va fi propulsată de un procesor Samsung Exynos 5, 3GB de RAM, și va veni cu ori 16GB, ori 32GB stocare.

potential nexus10

Ceea ce privește acuratețea zvonului, ei bine, aici lucrurile devin mai complicate. Chiar și furnizorul de zvonuri (@evleaks), susține că nu poate garanta, că informațiile sunt adevărate. Pe de altă parte, Pocket-lint a primit o altă imagine, în care se poate vedea tableta, din alt unghi. Dacă analizați imaginea, veți observa câteva indicii. De exemplu, timpul este setat la 4:50 – un indiciu privind Android 4.5? s-ar putea (sau este doar Photoshop). Wallpaper-ul este asemănător cu cel găsit la Nexus 5 și Nexus 7, în timp ce bara pentru notificări este translucidă – tipic pentru KitKat.

Pe de altă parte, Samsung nu este singurul producător zvonit, care ar putea furniza succesorul modelului Nexus 10, adică se vorbește și de ASUS, sau LG.

În timp ce următoarele generații de tablete Nexus par interesante, suntem curioși de presupusul Android 4.5. La ce caracteristici și instrumente ne putem aștepta în viitor?

Colaborarea Google – LG continuă, recent am anunțat că dispozitivele Nexus 5 vor fi valabile în mai multe culori. Ieri s-a confirmat că există telefonul Nexus 5 în roșu, este deja dispnibil pe Play Store. Între timp, a apărut modelul alb din Nexus 4, se pare că și Google intră pe piața telefoanelor colorate. Suntem curioși dacă va exista și un Nexus 7 rosie?

Update: După ce am postat articolul, @evleaks a infirmat zvonurile și a sters imaginea cu Nexus 10, deoarece acesta s-a dovedit a fi una falsă. Totuși am vrea să știm părerea voastră, ar fi util un nou  dispozitiv Nexus 10, sau credeți că o tabletă de 7 inci de la Google e de ajuns?

Sursa: @evleaks at CNet.com

About the author