Zvonuri despre un phablet impresionant numit Desire 8 (actualizat)

Anul 2014 este un an crucial pentru firma taiwaneză HTC, care a promis că va produce mai multe telefoane în acest an. Internetul este plin de zvonuri despre noul flagship al companiei, care este așteptat să fie dezvăluit la MWC în mai puțin de două săptămâni. Se pare că HTC nu va pune soarta companiei pe un singur telefon, un site chinez ne oferă o imagine „oficială” a telefonului HTC Desire 8,  un phablet foarte frumos care nu a fost încă anunțat.

HTC Desire 8

 

Conform siteului MyDrive este vorba de un telefon Android din categoria medie, având un ecran de 5,5″ (cu o rezoluție nespecificată, putem specula că displayul va fi capabil de rezoluția HD sau Full HD), care ar fi cel mai mare ecran cu care compania a echipat vreun telefon non flagship de al său. Din imagini aflăm că butoanele tipice Android vor fi de tip on screen, cum se zvonește și despre noul One.

Pe lângă detalii despre ecran mai aflăm că telefonul va fi unul din plastic echipat cu o cameră principală de 13 MP cu blitz LED, și o cameră frontală de 5 MP cu abilități speciale pentru a crea „selfie’s”. Camera principală este una destul de performantă, dacă ținem cont că majoritatea telefoanelor mid-range au o cameră principală capabilă de a capta imagini de același rezoluție. Mai aflăm că acest phablet va fi unul dual SIM, dual speaker și că va fi disponibil în mai multe culori (roșu, galben, portocaliu, cyan și alb). Se pare că și HTC va urma noul trend, telefone în culori. Nu este prima dată când auzim zvonuri de acest gen, acum 2 săptămâni am raportat despre un alt model Desire, care se zvonea că va avea un ecran de 5″.

Telefonul este așteptat să fie prezentat pe 18 Martie în Beijing dar poate că o vom vedea la MWC în Barcelona. Abia așteptăm evenimentul, unde sperăm că vom vedea foarte multe inovații noi de la producătorii de top.

Update:

Avem o nouă știre, acest telefon superb va fi lansat cel mai probabil la evenimentul MWC în Barcelona.

htc-desire-8-weibo

 

Pe site-ul Weibo, HTC a postat același imagine pe care l-am postat mai sus, dar acum cu o nouă dată de lansare. Până în momentul actual nu au apărut informații despre când va fi disponibil și nici de preț în afară de China, dar un astfel de device sunt sigur că va fi disponibil pe plan mondial. Ceea ce știm concret, este că telefonul va fi dezvăluit oficial pe data de 24 februarie (data începerii a evenimentului) deci pare plausibil că acesta își va face apariția în cadrul show-ului.

Sursa: Engadget

About the author