Actualizarea Apple iOS 7.1 vine in luna Martie

Actualizarea iOS 7.1 este așteptat de multă lume, și conform site-ului 9to5Mac, acesta va apărea în luna Martie. Dezvoltatorii de aplicații de mai mult timp au acces la versiunea beta, care în momentul actual este la revizia cu numărul 5, de obicei ultimul înainte de lansare.

iOS7

 

iOS 7.1 este un update important care adresează o mulțime de buguri apărute cu interfața refăcută a versiunei iOS 7. Nu este un secret ce va conține această actualizare, toate funcționalitățile / schimbările noi au fost deja dezvăluite de către dezvoltatori de aplicații iOS.

music

poweroffdialer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În afară de bugfixuri cea mai nouă versiune iOS va conține modificări pe interfață, o nouă versiune a aplicației Calendar și Music, îmbunătățiri la capitolul de viteză (din teste reiese că pe iPad funcționează mult mai lin decât versiunea actuală), optimizarea efectelor de tranziție între ecrane și opțiunea de a opri aceste efecte, modificări pe tastatura virtuală (Caps Lock și Backspace).

Apple în fiecare an organizează mai multe evenimente unde sunt prezentate produse noi, cel mai apropiat event va fi cel mai probabil în luna Martie unde această actualizare este așteptată și conform mai multor siteuri de specialitate și un nou dispozitiv Apple TV.

Așteptăm cu nerăbdare acest update, care sperăm că va stabiliza dispozitivele noastre, și vă invităm să vizualizați cele mai noi reclame de la mega compania americană care pe data de 24 Ianuarie a sărbătorit 30 de ani de existență și inovare:

Sursa: 9to5Mac, Apple YouTube

About the author