Ce ne pregateste Apple?

La începutul lunii Februarie au început să apară zvonuri despre un ceas care va intra sub brand-ul Apple. Noul dispozitiv de la compania din Cupertino va fi numit iWatch, dar trebuie să pun o întrebare: Oare lumea are nevoie de un astfel de accesoriu?

Este o întrebare interesantă pe care deja l-am auzit de la mai mulți specialiști. Ceasurile inteligente nu sunt produse noi pe piață, cu un astfel de dispozitiv Apple nu aduce nimic inovativ publicului. Companiile ca Sony și Motorola deja au lansat astfel de produse în anii trecuți, însă ceasurile inteligente nu au atras atenția publicului, au avut un succes minimal.

Suntem foarte curioși ce succes va avea un ceas inteligent care rulează un sistem de operare iOS și dispune de caracteristici cu care ne-am întâlnit la iPhone, dotat cu un ecran flexibil touchscreen. Despre lansarea acestui dispozitiv nu avem informații, dar conform afirmației Bloomberg 100 angajați a companiei, inclusiv și directorul senior de inginerie James Foster lucrează la dezvoltarea noului smartwatch, iWatch.

Așa se pare că compania Apple pregătește de mari lovituri în ceea ce privește anul 2013 și 2014. Am auzit deja despre Apple TV care după zvonurile auzite este așteptat în luna Octombrie al acestui an, iar pe lângă iPhone 5S pregătește și un iPhone mai ieftin. Aceste telefoane inteligente vor fi prezentate și lansate în luna Iunie sau Iulie.

Cel mai interesant lucru este ideea unui iPhone dotat cu un ecran de 4.8”. Acest proiect conform zvonurilor apărute pe internet va fi finalizat în primul trimestru al anului 2014.

Sursă: Bloomberg, Engadget, 9to5Mac si MobileToday.

About the author