Apple intra in lumea phabletelor?

Cele mai recente rapoarte de la Bloomberg, afirmă că Apple lucrează la noi modele iPhone cu ecrane mai mari. Conform zvonurilor noile telefoane inteligente dezvoltate de compania din Cupertino vor fi dotate cu un ecran flexibil, curbat la margini. Lansarea acestor dispozitive este așteptat undeva pe la jumătatea anului 2014.

apple-iphone-5s-rear-camera-angleConform zvonurilor, telefoanele vor fi echipate cu un display de 4,7” respectiv 5,5″. Dacă acestea se adeveresc, lansarea ar putea însemna intrarea lui Apple pe piaţa phabletelor profitabile. Deocamdată cel mai mare rival a companiei Apple, Samsung, domină acest teritoriu cu performantul Samsung Galaxy Note 3.

Se pare că Apple dorește să cucerească din nou lumea smartphone-urilor. Compania a declarat că lucrează la dezvoltarea unui ecran cu sensibilitate variată la atingere, care ar putea distinge atingerea uşoară de cea forţată. Cu toate că noua tehnologie s-ar putea să întârzie după apariţia noului iPhone, cu siguranţă se va aplica la modele subsecvente.

Luând în considerare că noul model 5S a fost lansat recent, aceste rapoarte parcă au fost eliberate prea repede, dar cu siguranţă vom fi cu ochii în patru să vedem ce ne aduce viitorul.

Sursa: GsmArena

About the author