Apple pregateste un model iPad de 128GB

Am găsit o informație cât decât oficială de la 9TO5MAC în care se spune că Apple are planuri să lanseze un nou iPad cu spațiu de stocare imens de 128GB. Pentru cei care cred că Apple va scoate un nou model iPad trebuie să afirmăm că noua tabletă va fi de generația a patra, va conține toate trăsăturile predecesorului său numai că va fi echipat cu un spațiu de stocare de 128GB.

Nu va fi reproiectat, va avea același design ca vechiul iPad. Noul model va fi disponibil în ambele culori, alb și negru, iar în ambele versiuni, cu Wi-Fi și cu Wi-Fi+Celular. iPad-ul de 128GB va moșteni ecranul Retina și procesorul.

Recent, a fost lansat sistemului de operare iOS 6.1 dezvoltat special și pentru dispozitive cu spațiu  de 128GB, și o nouă versiune iTunes (versiunea 11), tot creat pentru aceste terminale, deci conform acestor detalii putem confirma că în curând vom avea posibilitatea de a vedea și noul iPad ieșind la suprafață.

Prețul tabletei de 128GB va fi undeva la 799 dolari, numai modelul cu Wi-Fi, iar modelul cu Wi-Fi+Celular va fi în jur de 900 dolari.

Sursa: 9TO5MAC

About the author