Facebook Photo Sync salveaza automat imaginile tale

Facebook a lansat o nouă caracteristică pentru Android și iOS, care sincronizează automat fotografiile pe care le ai pe telefonul tău. Cu această nouă însușire fotografiile de pe telefonul tău vor fi sincronizate cu un album privat de pe Facebook. Iar când doriți să partajați fotografiile preferate trebuie doar să selectați acestea din albumul vostru privat și folosind opțiunea de ”post” sau ”send” puteți ușor să le împărtășiți cu prieteni sau să le trimiteți pentru o persoană individuală.

Cu această caracteristică puteți sincroniza pe albumul vostru privat de pe Facebook până la 2GB de fotografii. Este inclus în aplicație, deci nu trebuie să-l descărcați separat. Trebuie doar să faceți o actualizare pentru aplicația de Facebook și puteţi începe distracția. Pentru a porni aceasta în aplicația Facebook alegeți Photos iar jos în secțiunea de fotografii alageți Sync.

Cei care sunt îgrijorați de utilizarea datelor mobile, să nu fie, deoarece se poate seta aplicația să facă sincronizarea numai atunci când sunteți conectat la Wi-Fi.

Este o actualizare foarte rezonabilă, deoarece nu trebuie să cautăm o fotografie ore în șir, doar intrăm în albumul privat și acolo găsim ușor și repede fotografia dorită.

Sursa: Pocket-lint

About the author