Inca un nou concept iPhone foarte interesant

Lumea așteaptă vara pentru diferite motive, dar fanii Apple așteaptă sezonul estival din cauză că Apple va lansa noul iPhone, și se așteaptă că și alte dispozitive mobile vor fi prezentate. Fiind în luna Aprilie, nu mai este mult până la acest eveniment important din lumea smartphone-urilor, și pe Internet tot apar diferite concepte și zvonuri despre noile produse.

Site-ul GSMArena a a dat peste câteva concepte interesante, pe care apare noul iPhone 5S și terminalul de budget Apple.

Apple Concept 1

Apple Concept 5

Dispozitivul mai mic, seamănă foarte mult cu media player-ul companiei, iPod Touch, dar are un ecran mai mic decât actualul telefon care are un ecran Reatina de 4″. Celălalt terrminal se pare că este iPhone 5S (sau iPhone 6 – încă nu există informații oficiale dacă va exista versiunea iPhone5S, sau Apple va trece direct la iPhone 6) având un ecran mai mare decât iPhone-ul curent, cu ecran extins până la margini.

Apple Concept 4

Apple Concept 3

Nu uitați că aceste imagini sunt doar concepte despre viitoarele telefoane Apple.

Navigând pe Internet am dat peste un video despre conceptul iOS 7, care ar urma să fie prezentat împreună cu noul iPhone. Conform zvonurilor noua versiune a sistemului de operare iOS aduce schimbări drastice la interfață.

Sursa: TechNewsCentral via GSMArena

About the author