Noi zvonuri despre ceasul inteligent de la Apple

iWatch ConceptNoile detalii privind iWatch, ne arată un produs care seamănă cu iPod nano. Conform zvonurilor următorul produs care va fi lansat pe piață de către Apple, va fi un smartwatch. Zvonurile privind dispozitivul au apărut de mai multe ori pe net, iar acum o sursă internă din China, ne spune că firma a creat mai multe prototipuri, iar dispozitivele sunt în faza de testare. Dispozitivul miniatural, are un design similar cu iPod nano generația a 6-ea, chiar și bateria este asemănătoare. Partea interesantă este că CTECH susține, că bateria utilizată la testări este de numai 100mAh. Pentru cei care nu au cunoștințe vaste despre baterii, un smartphone obișnuit are de obicei o baterie de ~2000 mAh. Faptul că iWatch are o baterie așa de mică, înseamnă că dispozitivul este foarte bun la conservarea energiei.

iWatch iPod nano like design

Zvonurile prinvind dispozitivul, au venit ca și un răspuns pentru lansarea noului Galaxy Gear de către firma Samsung. Pentru că primul model a devenit un subiect pentru criticism, mai ales pentru cei care adoră bateriile ce durează, al doilea val de produse, se va axa mai mult pe optimizări. Din cauza că dispozitivele abia rezistă o zi de utilizare, orice smartwatch care urmează să fie lansat, va trebui să se concentreze la gestionarea resurselor.

Zvonul privind încărcarea wireless provine de la G for Games, și se spune că ceasul se poate conecta la un dock sau pus pe un panel pentru reîncărcare (de ex. înainte de culcare ceasul se pune pe noptieră, pe care se află panoul de încărcare wireless…), deci situația bateriei n-ar fi o problemă.

iWatch concept

Anul acesta am văzut mai multe interpretări a noului smartwatch, cele mai bune provenind de la Martin Hayek. În imaginile alăturate apare un dispozitiv destul de masiv, într-o varietate de culori.

Acum că trendul smartwatch-urilor a luat avânt, din ce în ce mai mulți producători își încearcă norocul cu o versiune de a lor. Voi enumera câteva modele existente, sau care urmează să fie lansate: Samsung Galaxy Gear, Sony Smartwatch 2, Qualcomm Toq, Pebble Steel etc.

Sursa: Slashgear

About the author