Un iPad de 12.9″?

În 2014 vom vedea un iPad uriaș, cel puțin asta se zvonește de câteva luni. Apple va folosi un display de 12.9 inch și probabil va primi numele de iPad Maxi sau iPad Max. Până acum am aflat că este în faza de testare la Quanta Computer și că ecranele sunt deja în producție la o fabrică Coreeană (probabil LG).

Apple-iPad-4

Conform ponturilor, credem că va fi lansat în prima parte a anului 2014, dar dacă noile zvonuri sunt adevărate, acesta nu se va întâmpla. Conform DigiTimes, care are „surse interioare”, producția va începe numai în a doua parte a anului. Asta înseamnă că n-are rost să ne așteptăm la anunțarea produsului înainte de luna August sau Septembrie.

Acest pont sună destul de plauzibil știind faptul, că Apple preferă să-și prezinte noile produse toamna.

Quanta a primit deja comanda pentru noua tabletă Apple, dar calendarul lor brut privind lansarea, va avea de suferit din cauza producției și din cauza problemelor apărute cu dezvoltarea ei. Ne aflăm departe de la o dată oficială, “bătută în cuie”.

Oh, și există posibilitatea ca iPad-ul de 12.9” să existe numai în imaginația cuiva, care a vândut ponturi false… Totuși, dacă Apple chiar are de gând să lanseze acest produs, va avea un segment destul de limitat din piață (întreprinderi-educație).

Conform aceleiasi surse, lansarea primului smartwatch a firmei Apple (iWatch), a fost amânată. Asta s-a întâmplat din cauza randamentului scăzut a producției, o problemă des întâlnită la firmele din industrie.

iWatch-ul va fi produs de Inventec, Quanta sau Foxconn (sau o combinație între firmele enumerate). Cele trei companii concurează pentru comenzile Apple, însă proporțiile încă nu au fost stabilite.

Sursa: UnwiredView

About the author