Hearthstone: Heroes of Warcraft pe iPhone și Android

Hearthstone-Heroes-of-Warcraft-Android

Jocul Hearthstone: Heroes of Warcraft vine acum pe iPhone și Android. Jocul digital de cărți colecționabile/cartonașe creat de Blizzard urmează să fie lansat anul viitor pe iOS și Android. Rob Pardo, director de creație spunea că versiunea bazată pe touch-control este un mod ideal de a juca jocul, însă nu are chiar toată lumea o tabletă, pe scenă Pardo a arătat o imagine cu jocul rulând pe iPhone 5S.

Jocul deja a fost anunțat pentru iPad, Mac și Windows Pc. Această versiune a jocului va intra în Open Beta-testing luna viitoare. Totuși Pardo a adăugat că în “limba” Blizzard ar putea însemna chiar și Ianuarie.

Participanții la Blizzcon vor primi câte un cartonaș exclusiv Hearthstone, varianta Gold a cartonașului Elite Tauren Chieftain. Atunci când jucătorul își folosește cartonașul, acesta oferă un boost la toate cărțile de atac folosite deja cu “power chords” oferind jucătorilor “the power to ROCK!” Folosind cartonașul are ca efect iluminarea scenei împreună cu efecte pirotehnice pe câmpul de luptă.

Hearthstone-Heroes-of-Warcraft-1

 

Hearthstone-Heroes-of-Warcraft-2

Blizzard a dezvăluit jocul Hearthstone: Heroes of Warcraft cu ocazia conferinței PAX în 2013. Jocul free-to-play de cărți colecționabile/cartonașe, a intrat în Closed beta pentru Mac și PC în August. Pentru a juca jocul în closed beta, aveți nevoie de un beta test key, pentru care trebuie să aplicați o cerere ori pe siteul official ori pe siteuri cu care colaborează Blizzard.

Blizzard de asemenea a fost gazda  primului campionat Hearthstone Inkeeper’s Invitational, care a avut loc weekendul acesta, si în cadrul căruia au participat 8 jucători la BlizzCon.

Sursa: DroidGamers

About the author