Produse ASUS prezentate la CES 2013

CES 2013 Las Vegas, Statele Unite (7 Ianuarie).

ASUS a lansat Transformer AIO cu sistemul de operare Windows 8, primul PC „all-in-one” care are un ecran Full HD IPS de 18.4” detașabil care funcțonează ca o tabletă separată cu Android. PC-ul este dotat cu un procesor Intel Core de a treia generație, cu o unitate grafică Nvidia GT 730M.

Ecranul detașabil se transformă intr-o tabletă uriașă cu două sisteme de operare diferite cu o singură mișcare, astfel oferind experiențe din lumea tabletelor cu Windows și Android. Tableta are un procesor quad core Nvidia Tegra 3 și cu apăsarea unui buton se poate transforma cu ușurință într-o tabletă cu sistemul de operare Android 4.1.

    

ASUS în sfârșit a prezentat și misteriosul Qube cu Google TV care este un dispozitiv compact bazat pe sistemul de operare Android, care actualizează cu o avere de conținut online oricare HDTV. Bazat pe cea mai recentă platformă Google TV, ASUS Qube este primul dispozitiv Google TV cu ”motion control” și ”voice search”. Google Play oferă o gamă largă de conținut divertisment, filme, emisiuni TV, aplicații și jocuri. Qube cu Google TV conține caracteristici ca ”picture-in-picture”, ca să ai posibilitatea să te navigezi pe net în timp ce te uiți la televizor. Senzorul de mișcare se poate folosi pentru jocuri, aplicații și Qube cu Google TV se poate controla cu o aplicație Mobile Remote penrtu telefoane inteligente și tablete cu Android. Dispozitivul oferă un spațiu de stocare pe web de 50GB.

        

La CES și-a făcut apariția și un monitor profesional de la ASUS, monitorul ASUS PA249Q. Acest monitor de 24” oferă untilizatorilor o precizie de culoare intrasigentă cu o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli cu un raport de aspect de 16:10. este un ecran IPS cu un unghi larg de vizualizare de 178 grade. Dispozitivul este dotat cu patru porturi USB 3.0, care sunt de 10 ori mai rapide decât porturile USB 2.0.

Modelul VG248QE de la ASUS a fost creat special pentru un gaming de înaltă performanță. Datorită frecvenței de 144Hz și a timpului de răspuns de 1ms oferă a experiență mult mai plăcută ca un monitor la o frecvență de 120Hz. VG248QE are un ecran IPS Full HD de 24” capabil de o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și de un raport de contrast ASUS Smart de 80,000,000:1. Suportă tehnologia Nvidia Vision 2, este dotat cu un port HDMI, cu un DiplayPort și cu un port dual-link DVI-D.

ASUS ne-a surprins cu un dispozitiv ultra-util, cu router-ul de buzunar WL-330NUL. Este cel mai mic router wireless din lume, care are toate caracteristicile al unui router wireless la dimensiunea obișnuită. Este cu puțin mai larg decât un stick USB și are o greutate numai de 25g. WL-330NUL este dotat cu un singur port Ethernet pentru o rețea prin cablu, iar cu un Wi-Fi 802.11b/g/n integrat pentru extinderea unui rețele de wireless. Alimentat de la portul USB unui notebook sau de la un soclu principal, router-ul de buzunar crează propriul wireless hotspot pentru a partaja o rețea prin cablu sau fără, cu mai multe dispozitive cu Wi-Fi.

ASUS în 7 Ianuarie la CES a prezentat următoarele dispozitive: Transformer Book, Taichi, Zenbook Touch și VivoBook. Pentru mai multe informații despre aceste dispozitive accesează articolul Dispozitive Asus bazate pe Windows 8 şi RT.

Sursa informațiilor și ale imaginilor: ASUS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*