Fratii Nexus

Trăim într-o epocă în care oamenii au mai multe dispozitive mobile și schimbă dispozitivele de mai multe ori pe o zi. Linia Nexus de la Google te ajută ca comutarea să fie mai ușoară între dispozitivele tale. Trebuie doar să te conectezi cu contul tău Google și totul este pregătit: fotografii, email-uri, contacte, chiar și divertismentele tale pe Google Play. Acum și aici vom prezenta cele trei dispozitive extraordinare de la Google (mic, mediu și mare), care sunt dotate cu cel mai nou sistem de operare de la Google, cu Android 4.2 Jelly Bean.

Să le salutăm pe cele trei dispozitive mobile Nexus de la Google. Smartphone-ul LG Google Nexus 4, tabletele Asus Google Nexus 7 și Samsung Google Nexus 10.

LG Google Nexus 4

Un smartphone high-end care este în luptă foarte strânsă cu modelul Samsung Galaxy S III. Ecranul True HD IPS Plus de 4.7” cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli și cu denstitatea de pixeli de 320ppi învinge ecranul Super AMOLED de 4.8” a lui Samsung (1280 x 720 pixeli și 306ppi). Nexus 4 are un procesor quad core Qualcomm Snapdragon S4 Krait de 1.5GHz și o memorie de 2GB RAM. Specificație cu care devine cel mai bun smartphone pe piață, dacă nu luăm in considerare Phabletul lui Samsung, pe Galaxy Note II.

Pentru mai multe detalii despre LG Google Nexus 4 citiți articolul Nexus 4 în România.

Asus Google Nexus 7

Este o tabletă cu un ecran de 7” și este cel mai bună în prezent pe piață, învingând și pe tableta Apple iPad mini. Ecranul IPS LCD de 7” este capabil de o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și de o densitate de 216ppi. Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean vine gata instalat pe dispozitivul lui Asus. Nexus 7 are un procesor quad core Nvidia Tegra 3 Cortex A9 de 1.2GHz și 1GB RAM.

Penru un review complet accesați articolul Google Nexus 7.

Samsung Google Nexus 10

Cu lansarea acestei tablete Google a devenit noul lider și în lumea tabletelor, detronând după doi ani de zile pe iPad 4. Cu un ecran dezvoltat cu o tehnologie nouă, rivalii săi au rămas mult în urmă. Ecranul Super PLS TFT de 10.1” este capabil de o rezoluție ultra-high de 2560 x 1600 pixeli și de o densitate de 300ppi. A primit noul procesor dual core Samsung Exynos 5 Cotex A15 care rulează la o frecvență de 1.7GHz, care este ajutat de 2GB RAM.

Penrtu mai multe detalii click aici.

Un dispozitiv Nexus este mai mult decăt un simplu telefon inteligent sau o tabletă. El este conexiunea ta la cele mai bune experiențe de la Google. Oriunde ai fi divertismentele și lucrurile tale sunt cu tine cu fără nici o problemă. Cu noi dispozitive Nexus de la Google și cu o versiune de Jelly Bean îmbunătățit locul de joacă este deschis.

About the author