iPod touch (a cincea generatie), atinge si simte diferenta

Mulți dintre voi pun întrebarea, dacă trăim într-o epocă în care telefoanele inteligente au capabilitatea de a stoca și de a reda melodiile noastre favorite, de ce avem nevoie de un iPod touch a cincea generație. Răspunsul este foarte simplu iPod touch nu este doar un iPod. Cu specificațiile sale de ultima generație și cu un design extra slim și unic iPod-ul touch a devenit campionul și liderul brand-ului de iPod. Acest dispozitiv cu caracteristicele sale extraordinare și cu design-ul alcătuit cu o finețe tipică Apple, în privința noastră nu este doar un oarecare dispozitiv, el este pur și simplu o capodoperă al companiei. Trăsăturile și specificațiile sale excepționale fac pe acest terminal pe lângă media player o consolă de joc portabilă.

iPod touch (a cincea generație) a primit trăsături similare cu iPhone 5, moștenind ecranul Retina de 4”, care cu rezoluția de 1136 x 640 pixeli și cu densitatea de pixeli de 326ppi oferă utilizatorilor o experiență foarte placută. Design-ul extra slim de 6.1mm disponibil într-o gamă largă de culori (alb, negru, albastru, galben, roșu) și greutatea de 88g face pe iPod un prieten foarte bun pe care poți purta la tine cu ușurință oriunde ai merge. Pentru ca să poți imortaliza cele mai frumoase și importante momente, iPod-ul a primit o cameră foto spate de 5MP și una frontală de 1.2MP pentru ca să ai posibilitatea de a parcurge o convorbire video cu prietenii și cu familia.

Procesorul dual core ARM Cortex A9 la o frecvență de 800MHz și memoria de 512MB sunt responsabili pentru o rulare perfectă și fină a sistemului de operare iOS6. Tot aceste specificații răspund de experiența neuitată, experiență pe care simți atunci când te uiți la un film, te joci cu un joc sau asculți muzica. Ca să nu ai lipsă de spațiu pentru aplicațiile, jocurile, melodiile și filmele tale favorite iPod vine cu o memorie internă de 32GB și 64GB.

iPod touch este un dispozitiv extraordinar cu multe trăsături unice, dar pe lângă mulțimea însușirilor pozitive are și un minus. Acest minus primește din cauza prețului foarte mare, dar nu este de mirare și el este un produs Apple. Dacă dorești să ști mai multe detalii despre această capodoperă a lui Apple click aici, iar dacă vrei să ai un astfel de media player click aici.

 

About the author