Motorola RAZR i, propulsionat de un procesor Intel

Motorola RAZR i este membru al familiei Motorola RAZR şi este primul telefon inteligent dotat cu un procesor Intel Atom. Conţine toate trăsăturile a unui RAZR, este un dispozitiv subţire, uşor şi este protejat cu materiale de o calitate superioară. Spatele telefonului este protejat de o placă făcută din Kevlar iar ecranul de 4.3″ are Corning Gorilla Glass. Comparat cu RAZR-ul XT910 telefonul este mai scund şi mai scurt aproape cu un centimetru, dar a păstrat ecranul Super AMOLED Advanced de 4.3″ mulţumită aplicarea tehnologiei „edge-to-edge screen” de către inginerii de la Motorola. Motorola RAZR i cu acest design va câştiga simpatia multora.

Este un dispozitiv mic cu o mărime de 122.5 x 60.9 x 8.3mm şi cu o greutate de 126g dar totuşi dacă ne uităm sub capota acestuia ne dăm seama că exteriorul nu este totul. Ecranul de 4.3″ are o rezoluţie de 960 x 540 şi o densitate de 256ppi, care cu culorile sale moi şi vii ne oferă o experienţă ca nici un alt telefon cu un astfel de ecran. Din cauza tehnologiei „edge-to-edge screen” nu prea a rămăs loc pentru microfon, difuzor şi pentru butoanele obişnuite de Motorola (Back/Home/Search). Pentru ca microfonul să aibă loc cei de la Motorola trebuia să întindă puţin partea de jos a telefonului. Pe partea din faţă a telefonului sus este vizibil numele companiei, în spatele acesteia este poziţionat difuzorul, iar pe partea dreaptă este plasat camera frontală de 2MP. Camera foto de 8MP se află pe partea de sus pe spatele telefonului, în mijloc este aşezat emblema companiei iar sub emblemă este vizibil un alt logo cunoscut, Intel Inside.

RAZR i este primul telefon inteligent care este dotat cu un procesor Intel Atom care rulează la o frecvenţă de 2GHz. Este un dispozitiv ultra rapid, sistemul de operare Adroid 4.0 Ice Cream Sandwich rulează fără nici o problemă. Procesorul este ajutat de memoria de 1GB RAM. Pentru stocarea melodiilor, aplicaţiilor, filmelor şi fotografiilor are un spaţiu de 8GB şi un slot microSD extensibil până la 32GB.

În totalitate este un telefon foarte bun şi foarte rapid, fiind un dispozitiv uşor de purtat oriunde ai merge, din cauza dimensiunilor acestuia.

Cumpără acum telefonul inteligent Motorola RAZR i.

 

About the author