Noua tableta Allview AX1 Shine

Allview AX1 Shine este o tabletă perfectă atât pentru afacerile tale cât și pentru momente de distracție. Tableta are un design slim care ușurează utilizarea acesteia în timpul jocului sau când dorești să te uiți la filme sau să asculți melodiile tale preferate. Cu funcția integrată de telefon înlocuiește perfect telefonul mobil. Cu un ecran IPS de 7” oferă experiența plăcută și completă a unei tablete.

Noua tabletă de la Allview este dotată cu un procesor performant dual core Cortex A9 de 1GHz care rulează sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Pentru ca jocurile să îți ofere experiențe complete, AX1 shine, pe lângă acest procesor performant este ajutat de o memorie de 1GB RAM. Pentru melodiile, fotografiile, jocurile tale preferate ai la dispoziție un spațiu de stocare de 4GB și dacă acest spațiu nu este de ajuns tableta este dotată cu un slot microSD extensibil până la 32GB.

Afișarea perfectă pentru filme, jocuri și imagini este posibilă datorită ecranului IPS-LCD de 7” capabil de o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, iar difuzoarele stereo asigură o calitate extraordinară sunetului.

Tableta Allview, pe lângă o performanță de calitate, este dotată cu modul Bluetooth, USB, Wi-Fi și 3G pentru un transfer de date mai sigură și mai rapidă. Cu ajutorul portului micro HDMI poți să ai parte de o experiență unică la vizionarea filmelor, clipurilor video pe un ecran uriaș.

Allview AX1 Shine este o tabletă perfectă pentru navigare pe internet, vizionare filme și jocuri, dar și pentru conversații prin videochat mulțumită camerei foto frontale de 0.3MP. Bateria, cu o durată de viață mai îndelungată, îți oferă posibilitatea să ai o zi plină de distracție și să îți poți rezolva afacerile importante. Tableta Allview AX1 Shine este disponibilă la mai mulți distribuitori la un preț special.

Sursa: Allview

About the author