A aparut pe orizont un smartphone misterios de la Motorola

În timp ce toată lumea este preocupat cu sosirea noului Samsung Galaxy S IV, în culise Motorola pregătește rivalul telefoanelor inteligente LG Nexus 4 și Samsung Galaxy S III. Nimeni nu știe cum a reușit compania americană să țină în secret acest dispozitiv nou. Mulțumit site-ului din Vietnam, Tinhte (articolul tradus în limba română cu Google Translate) avem ocazia să cunoaștem noul Motorola, care de fapt nu este flagship-ul Motorola X.

Blogul din Vietnam a făcut un mic hands-on video în care ne prezintă noul dispozitiv, care conform site-ului a primit numele Motorola XT912A. Cei de la Tinhte au competențe de a obține printre primii cele mai noi dispozitive, care încă nici nu au fost lansate sau măcar prezentate publicului mare.

Vorbim despre un terminal cu specificații high-end, are un design unic așa cum deja ne-am obișnuit de la Motorola, însă pentru mine este o mare dezamăgire faptul că compania a omis materialele de înaltă calitate ca kevlarul asociat cu aluminiu și a proiectat noul dispozitiv din plastic. XT912A a primit un ecran edge-to-edge Super AMOLED de 4.65” capabil de o rezoluție de 720p și de o densitate de 320ppi. În spatele ecranului HD se ascunde un propulsor quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro sau mai rapid, asociat cu unitatea grafică Adreno 320 și cu memoria de 2GB RAM.

Despre versiunea exactă a sistemului de operare rulat pe acest dispozitiv nu avem informații, dar dacă ne uităm la videoul de mai jos se vede foarte bine că este Jelly Bean. Sursa de energia a telefonului mobil inteligent este asigurat de acumulatorul de 2200mAh. Așa se aude că modelul XT912A va avea un preț similar cu Nexus 4 și dacă va fi așa, atunci acest dispozitiv va fi un rival foarte bun pentru Nexus 4 și Galaxy S III. Google și Motorola chiar au planuri foarte serioase și nu era glumă când Google a afirmat, că împreună cu compania din Illinois dorește să detroneze compania Samsung.

Dacă zvonurile sunt adevărate în legătură cu noul Galaxy S IV și Motorola X, atunci Samsung chiar se află în mare pericol.

Videoul hand-on despre Motorola XT921A:

Sursa video și imagine: Tinhte

Sursa: Tinhte, Pocket-Lint

About the author