A sosit gigantul ZTE Grand Memo

Producătorii din China iau foarte serios lucrurile și sosesc cu telefoane inteligente de înaltă performanță. Așa a făcut și compania ZTE care la MWC a sosit cu phablet-ul Grand Memo, care este un telefon enorm cu un ecran de 5.7” capabil de o rezoluție 720p.

Noul phablet a companiei ZTE este dotat cu un ecran numai de 720p care are o densitate de 257ppi. Dar cum am auzit de la cei de la Huawei, că ochii nu pot să identice o rezoluție mai mare de 1280 x 720 pixeli, pot să spun că este o rezoluție perfectă pentru un telefon. Are un ecran tactil capacitiv cu o diagonală uriașă de 5.7”.

ZTE Grand Memo este un telefon inteligent ultra performant care este propulsionat de un procesor ultra rapid quad core Qualcomm Snapdragon 800 fiind capabil de o frecvență de 1.7GHz. Procesorul telefonului este ajutat de 1GB RAM memorie, care face ca utilizatorul să aibă o experiență de neuitat în timp ce folosește acest dispozitiv.

Transportă pe bord sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean, iar sub carcasa are un spațiu de 16GB pentru stocarea aplicațiilor, melodiilor și așa mai departe.

Terminalul va fi lansat în China în luna Martie, după care va urma lansarea și în Europa. Prețul încă nu a fost stabilit, dar ne întoarcem cu noi detalii.

Sursa foto: Phone Arena

Sursa: The Verge

About the author