A sosit si BlackBerry Q10

Thorsten Heins a prezentat cu ceva timp în urmă modelul Z10 și acum a venit rândul modelului Q10. BlackBerry Q10 este construit din materiale de înaltă calitate și are un aspect iconic. Dactilografierea este foarte rapidă, precisă și familiară pe o tastatura QWERTY mai largă. Tastatura modelului Q10 este cea mai mare tastatură QWERTY aplicată vreodată la un telefon mobil inteligent.

Totul apare foarte frumos și clar pe ecranul terminalului, iar procesele aplicate rulează rapid și fin mulțumit software-ului BlackBerry 10.

Pentru o experiență mai clară despre BlackBerry Q10 vizionează video-ul de mai jos.

Bateria este proiectată ca să ai o zi netedă și eficientă. Browser-ul este rapid, experiențele media sunt bogate și totul este asigurat de noul sistem de operare de calitate BlackBerry 10. BlackBerry Q10 dispune de un material unic de ”glass-weave” care are menirea de a fi nu numai mai subțire și mai ușor, dar și mai puternic decât plasticul.

Indiferent ce telefon inteligent favorizezi, cu touchscreen sau cu QWERTY, acum modelele BlackBerry 10 au o rapiditate și o precizitate incredibilă nu numai în tastare dar și în rularea aplicațiilor ale sistemului de operare BB 10.

Sursa: BlackBerry Blog

About the author