Acer Iconia A1-810, tableta Android de 7.9 inci

În ultima vreme companiile producătoare de tablete, Acer și Asus dau tot mai multă atenție creării tabletelor ieftine Android pentru a aduce experiența Google pentru toate familiile. În prima parte a anului au fost lansate tabletele budget Asus MemoPad de 7” și tableta Acer B1.

Compania Acer a lansat încă o nouă tabletă ieftină, dar acum una cu 7.9”. Acesta poartă denumirea Iconia A1-810 și vine echipat cu un procesor quad core MediaTek MT8125 (ARM Cortex A9) tactat la 1.2 GHz, 1 GB RAM, spațiu de stocare 16GB, slot microSD, WiFi, Bluetooth, micro HDMI, microUSB 2.0 și două camere (de 5 MP si 0.3 MP). Terminalul vine cu cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, 4.2 Jelly Bean. Ecranul tabletei este unul de IPS și va avea prețul de 199 euro în Franta, fiind un rival al tabletei Apple iPad Mini care costă în jur de 350 euro. Noul model Iconia are o bateria de 3250 mAh, datorită căreia autonomia de lucru este de 7 ore.

Suntem siguri că nu este ultimul produs de budget al companiei Acer pantru acest an, și suntem curioși cu ce alte dispozitive ne va surpinde compania. Nu știm încă când va fi disponibil această tabletă în România și la ce preț. Încă așteptăm apariția tabletei B1 în stocurile magazinelor, care în Regatul Unit costă 99 lire sterline.

Actualizare(15 Iunie 2013): Tableta Acer Iconia B1 este disponibila in Romania pe marile siteuri precum eMag si PcGarage. Tableta A1 este disponibila deocamdata la Flanco.

Sursa: NoteBookItalia via TabletNews

About the author