Tableta Allview Alldro Speed DUO este disponibila pe Emag la un super pret

Tableta Allview Alldro Speed DUO este o tabletă de 7 inch adresat persoanelor care se simt tineri. Prin design-ul său fresh şi cool reprezintă generaţia persoanelor care sunt dispuşi pentru o experienţă nouă. Pe lângă acest cool design tableta mai are câteva surprize plăcute oferite pentru utilizatori. Tableta vine cu sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1, iar ecranul de 7″ este de tip IPS HD LCD şi are cea mai mare rezoluţie disponibilă în acest moment pe tabeletele de 7″ (1280 x 800 pixeli şi 216ppi). Este o tabletă cu un procesor ultra-performant, dual-core Cortex A9 la o frecvenţă de 1.5GHz, care este ajutat de memoria 1GB DDR3.  Capacitatea a memoriei Flash este numai de 8GB, dar din fericire are un slot microSD extensibil până la 32GB.

Tableta este dotată cu două camera foto. Camera spate are 2MP, nu este o camera ultra-performantă dar dacă luăm în considerare cu nu despre un aparat foto profesional este vorba, este destulă. Camera frontala are 0.3MP care este de ajuns pentru o convorbire video. Acumulatorul tabletei este de 3200mAh, care are o anatomie de lucru peste 3 ore.

Tableta Allview Alldro Speed DUO este disponibilă la eMag la un preţ special de 599 lei, cu o garanţie de 24 luni. Nu ezita, click pe linkul de mai jos şi bucură-te de o tabletă fantastică sau fă o surpriză pentru prietena/prietenul ta/tău de Moş Crăciun.
Cumpără acum!!!

Sursa: eMAG

About the author