Asa ar putea arata noul TouchWiz pe Galaxy S5

După introducerea noului gamă de tablete Galaxy Pro, Samsung ne-a prezentat de asemenea, o interfață TouchWiz reconceput pentru tablete. După prezentarea noului TouchWiz UI, faimosul – @evleaks, a postat câteva imagini cu un concept nou de UI pentru smartphone-uri. Având în vedere că Samsung, tocmai și-a reproiectat UI-ul tabletelor, ar părea logic, că acum își va schimba și interfața telefoanelor, deși, nu putem confirma dacă aceasta, va avea aspectul din imagine.

evleaks_touchwiz

Screenshot-ul postat, ne arată widget-uri cu actualizări în timp real, de la informații privind zborurile, la notificări etc. Nu se știe dacă Samsung folosește datele de la Google Now (+ interfața TouchWiz), sau dacă și-a creat propriul „data feed”. Desigur, puteți folosi și Google Now pe telefoanele Samsung, însă având totul disponibil atât pe „lockscreen” cât și pe „homescreen”, este mult mai convenabil, decât ținerea tastei-meniu apăsat.

evleaks-touchwiz2

De asemenea, nu se știe nici versiunea Android peste care va rula interfața, dar probabil se va folosi cea mai recentă versiune, adică Android 4.4 KitKat. TouchWiz, ca de obicei, nu seamănă foarte mult cu Android – versiunea stock. Nu există bara transparentă pentru notificări, nici lock screen-ul stock, și nici launcher-ul stock. Însă, veți observa că icoanele au devenit mai plate, gen – iOS 7, iar widgeturile live, seamănă mai mult cu WindowsPhone, decât cu Android.

Vorbind de widget-uri, se pare că vor apărea unele noi, printre care câteva pentru lock screen. Unul din widget-uri, pare să fie legat de Google Now, adică, vă arată cât timp vă va lua, să ajungeți la un anumit loc.

Potrivit informațiilor de la @evleaks, noua interfață este în faza de testare, iar dacă va ajunge să fie lansată, va apărea probabil împreună cu noul Samsung Galaxy S5, care conform producătorului, va fi lansat până în luna Aprilie.

Sursa: @evleaks via 9to5Google, 9to5Google

About the author