Asus a anuntat gigantul PadFone Infinity

Asus a anunțat noul membru a familiei PadFone, PadFone Infinity. Sper că toată lumea știe despre ce este vorba, dacă nu atunci fac o mică descriere. Compania Asus a dezvoltat un dispozitiv foarte util, PadFone. Acest PadFone este alcătuit dintr-un telefon inteligent Android care fiind andocat într-un ecran mai mare se transformă în tabletă.

Noul membru al PadFone-urilor se numește PadFone Infinity, care este mult mai performant decât predecesorii lui. Smartphone-ul dispune de un ecran Full HD IPS de 5” care este capabil de rezoluția 1920 x 1080 pixeli și are densitatea 441ppi. Are un design elegant tipic Asus cu o carcasă metalică.

PadFone este echipat cu un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 600 care rulează pe o frecvență de 1.7GHz. Sub capotă este integrată conectivitatea LTE, Wi-Fi și Bluetooth. Dispozitivul dispune de o memorie de 2GB RAM și de un spațiu de stocare enormă de 64GB. Camera foto este dotat cu un senzor de 13MP care este capabil de înregistrări video până la 1080p. Partea ”Pad” al produsului pe care Asus îl numește ”Infinity Station” are un ecran tot Full HD de 10.1” capabil de o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli.

Asus PadFone rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean și va avea un preț de pornire de 1200 dolari. La prima sună cam mult dar dacă luăm în considerare că la acest preț primești un telefon mobil inteligent de înaltă calitate și o tabletă ultra performantă este un preț acceptabil. Am dreptate?

Sursa: The Verge

About the author