Asus FonePad a fost lansat oficial

Nu este o noutate pentru nimeni acest dispozitiv, am auzit mii de zvonuri despre această tabletă cu caracteristica unui telefon mobil inteligent. FonePad este o tabletă de 7” care îți oferă posibilitatea de a efectua un apel, de a primi/trimite mesaje. Are suport 3G pentru date mobile și apeluri telefonice.

Este un dispozitiv echipat cu un procesor Intel Atom Z2420 care rulează pe o frecvență de 1.2GHz asociat cu o memorie de 1GB RAM. Nu este un terminal ultra performant, dar specificațiile sunt destule pentru a oferi o experiență plăcută. Ecranul IPS de 7” are o rezoluție de 1280 x 800.

 

FonePad-ul va fi disponibilă în două variante după spațiul de stocare: 8GB și 16GB. Ambele modele vor fi echipate cu un slot pentru microSD. Tableta dispune de două camere foto, una frontală de 1.2MP și celălalt de 3MP poziționat pe spatele dispozitivului. FonePad-ul are o carcasă de calitate, construit din metal cu un design elegant tipic Asus.

Tableta Asus va fi lansat în luna Martie la un preț de 249 dolari și terminalul va sosi cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Sursa: The Verge

About the author