Asus la Milano Design Week 2013 (teaser video)

Asus este un inovator la categoria de tablete și cel mai mare producător de aceste tipuri de dispozitive. Compania este responsabilă pentru seria Transformer și Padfone. Nu numai că produce tablete excepționale și fiabile, Asus pune accent și pe design, creând dispozitive frumoase.

Anul trecut când Asus a luat parte la un eveniment din Milano, a prezentat hybridul Padfone 2, și acum va participa la Milano Design Week care se desfășoară între 9 – 14 Aprilie. Compania deja a postat un video teaser numit Authentic Beauty.

Clipul de 1 minut și 22 de secunde dezvăluie următoarele cuvinte despre unul sau mai multe dispozitive care ar urma să fie dezvăluite la prestigiosul eveniment: “Reveal, Enjoy, Feel, Touch and Share” .

Suntem foarte curioși ce produse vor fi prezentate, poate ceva cu Windows 8 sau Android, oare un Padfone cu Windows 8 sau un telefon Android. Până la dezvăluirea cea mare, nu rămâne altceva decât să speculăm, dar suntem siguri că este vorba de ceva cu touchscreen și cu integrări sociale (Touch and Share)

Sursa: TechInStyle

About the author